Διεύθυνση:Χελμού 58 & Ύδρας | Αγ. Στέφανος | Τ.Κ.:145 65 | Τηλ.: 210.81.43.230 | Φαξ:210.81.42.941Get the Flash Player to see this player.

Support: Simple Video Flash Player Module

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ EXALCO

Κατεβάστε το νέο κατάλογο της EXALCO σε PDF.

(το μέγεθος του αρχείου είναι 36,5 MB)

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ

Οι ΑΦΟΙ ΚΑΠΙΤΣΑΚΗ,
μαζί με το Σπύρο Σούλη κατασκευάζουν και τοποθετούν αλουμίνια EXALCO.

Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής η EXALCO δημιούργησε τη νέα σειρά για κάγκελα από αλουμίνιο με την επωνυμία, RS 50 Serie Tondo.

 

Πρόκειται για μια πλήρη σειρά από 100% αλουμίνιο, η οποία καλύπτει όλο το φάσμα των εφαρμογών με κυκλικές σωληνωτές διατομές, δίνοντας τη δυνατότητα σε αρχιτέκτονες, διακοσμητές, και κατασκευαστές να αυτοσχεδιάσουν και να δημιουργήσουν.

 

Τα εξαρτήματα της σειράς υπογράφει η ιταλική εταιρία Compas, η οποία σε συνεργασία με την δεδομένη ποιότητα των προφίλ της EXALCO εγγυώνται ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα με αξεπέραστο design.

 

Τα προφίλ και τα εξαρτήματα του συστήματος RS 50 Serie Tondo διατίθενται σε ανοδίωση απόχρωσης ΙΝΟΧ, δίνοντας την εντύπωση του ανοξείδωτου χάλυβα.

 

Πιο συγκεκριμένα, οι διατομές αλουμινίου που απαιτούνται για την σύνθεση των διάφορων τύπων κάγκελου είναι οι εξής:


• Διατομή για κουπαστή διαμέτρου 50Χ2mm
• Διατομή για κατακόρυφο ορθοστάτη διαμέτρου 40Χ5mm
• Διατομή οριζόντιας πλήρωσης διαμέτρου 30Χ3mm
• Διατομή ψάθας αλουμινίου διαμέτρου 20Χ3mm
• Συμπαγής διατομή οριζόντιας πλήρωσης διαμέτρου 10mm

 

 

Η επιλογή των διατομών αυτών έγινε κατόπιν επιτυχημένων δοκιμών σε κάθετα και οριζόντια φορτία όπως επίσης και σε δοκιμή κρούσης.

 

Μερικά από τα πλεονεκτήματα της σειράς είναι η γρήγορη συναρμολόγηση και τοποθέτηση του κάγκελου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει μηδενική συντήρηση. Η μεγάλη ποικιλία των εξαρτημάτων παρέχει την δυνατότητα σύνθεσης διάφορων τυπολογιών στις οποίες μπορεί να τοποθετηθεί και γυαλί.

 

 

Το σύστημα κάγκελων RS 50 Serie Tondo μπορεί να τοποθετηθεί:Σε εξωτερικούς χώρους, όπως κάγκελα για μπαλκόνια και βεράντες, σε εξωτερικές σκάλες, σε χώρους πισίνας κ.α.Σε εσωτερικούς χώρους όπως κάγκελα για εσωτερικές σκάλες, για επίτοιχες κουπαστές, διαχωριστικά χώρων και διαδρόμων σε τράπεζες, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα.

 

 

Το σύστημα ανταποκρίνεται πλήρως σε κάθε ανάγκη της ελληνικής αγοράς και όχι μόνο συμπληρώνοντας την μεγάλη γκάμα των προϊόντων της EXALCO.